ZORG- vuldige begeleiding.

Na de melding van een overlijden is onze eerste taak de verzorging van de overledene. In overleg met de nabestaanden wordt afgesproken hoe en waar dit plaats zal vinden. Mijn team bestaat uit professioneel opgeleide mensen die de verzorging, eventueel samen met u zullen uitvoeren. Door, na een overlijden, direct contact op te nemen met Roeland Uitvaart Zorg voorkomt u onnodige, soms hoge kosten voor de verzorging van de overledene.

De verzorging kan geschieden op de plaats van overlijden, maar ook in het rouwcentrum. Na de verzorging  zal, in overleg, de opbaring geschieden op de wijze die men wenst. Dit kan in een door u aan te geven rouwcentrum of thuis. De opbaring thuis kan verzorgd worden op bed of in de uitvaartkist. In alle gevallen hebben wij een passend koelsysteem, kamerschermen en indien gewenst mobiele airco. In veel gevallen kiest men tegenwoordig voor  de opbaring thuis, zodat men in alle rust, de dagen voorafgaande aan de uitvaart samen met hem of haar nog kan doorbrengen. Natuurlijk wordt er dagelijks door mij controle uitgevoerd. Een thuisopbaring is in bijna alle gevallen mogelijk.

Onder de verschillende tabs treft u informatie over de verschillende mogelijkheden van vervoer,enkele afbeeldingen van uitvaartkisten en teksten van gedichtjes voor gebruik op de kennisgeving .