Informatie

Ieder mens is uniek, iedere uitvaart is uniek, aan gevoelens en herinneringen. Passend bij uw achtergrond en levensbeschouwing.

De tijd dat elke uitvaartplechtigheid ongeveer hetzelfde was, is langzamerhand voorbij., Mensen willen nu vaak een uitvaart die een spiegel van hun leven vormt. Men gaat meer en meer op zoek naar een persoonlijke invulling van het afscheid. Een uitvaart wordt niet even snel in een uurtje geregeld door  ons, wij nemen  rustig de tijd en spreiden beslissingen over de dagen. Zo kunnen de nabestaanden rustig de tijd nemen om passende keuzes te maken.

Wanneer je geconfronteerd wordt met de dood ben je te zeer overrompelt door emoties om goed te kunnen overzien wat er allemaal moet gebeuren.

Het is dan ook goed dat er iemand is die de praktische zaken en de formaliteiten op zich neemt en met je meedenkt om een persoonlijke invulling aan het afscheid te geven.

Maar misschien zijn er zaken die u graag zelf wilt doen, zoals de laatste verzorging, het sluiten van de kist, het dragen van de kist etc.

Dat kan allemaal , alles wordt pas na zorgvuldig overleg met de uitvaartverzorger vastgelegd.

De uitvaartverzorger die het eerste regelgesprek voert is voor de nabestaanden ook het aanspreekpunt in alle dagen die volgen. Door de nabestaanden wordt dit als zeer persoonlijk en prettig ervaren.